Johda työhyvinvointia merkityksen kautta! 

Aamiaistilaisuus 16.3.2018 klo 8-10

Työn on ytimessä, kun keskustellaan työhyvinvoinnista. Mielekäs ja merkityksellinen työ saa meidät syttymään, kehittymään ja antaa meille energiaa. Mielekäs työ tuottaa onnistumisia ja tuloksia. Miten johdamme niin, että innostus ja draivi ovat mukana myös arjen puurtamisessa?

Työhyvinvointiin vaikuttaa organisaatiotasolla monet seikat ja samalla se on kovin yksilöllinen kokemus. Tunnistatko mikä on yhteisösi työhyvinvoinnin tila? Mistä asioista työhyvinvoinnin kokemus johdettavillesi syntyy? Nykykäsityksen mukaan työn merkityksellisyyden lisäksi työhyvinvointi on seurausta toimivasta organisaatiosta, oikeudenmukaisesta ja arvostavasta johtamisesta, ihmisten välisestä luottamusta ruokkivasta vuorovaikutuksesta sekä yksilön taidoista johtaa itseään.

Piristävää aamua ovat rakentamassa Novetoksen työhyvinvoinnin gurut Hanna Poskiparta ja Tuuli Viranta.

Tilaisuus on tarkoitettu esimiehille, HR-edustajille, jotka kaipaavat uutta näkökulmaa työhyvinvointiin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita sekä noviisit että vahvemmat konkaritkin, keille työntekijöiden yhteistyökyky ja sitouttaminen ovat tärkeitä. 

Tilaisuus pidetään pe 16.3.2018  Novetoksen tiloissa Espoossa, Keilaranta 1.

Aamiainen on tarjolla klo 8 alkaen ja varsinainen ohjelma alkaa klo 8.30. 

NovetosRGB_1x1.jpg

Ilmoittaudu tilaisuuteen