Luotsaa psykologista turvallisuutta

Miten luot psykologista turvallisuutta poikkeustilanteessa?  

Elämme tällä hetkellä jokaisella työpaikalla poikkeustilanteessa. Maailmamme muuttui muutamassa päivässä ja ihmisten mieli pyörii kiivaasti monenlaisissa ajatuksissa ja huolissa. Moni pohtii yksikseen, mitä on tässä hetkessä sopivaa ottaa puheeksi? Miten muut reagoivat, jos huomautan yhdessä sovituista poikkeustilanteen pelisäännöistä tai kyseenalaistan tekemiämme päätöksiä? Poikkeustilanne nostaa esiin stressikäyttäytymistä, mikä ei puolestaan parhaalla tavalla tue yhteisön toimivuutta ja psykologisen turvallisuuden maaperää. 

Psykologisella turvallisuudella tarkoitetaan kokemusta siitä, että ihmiset uskovat, että heidän ajatuksensa ja ehdotuksensa ovat tervetulleita. Ihmisillä on tunne, että heitä halutaan kuulla, heidän palautteensa on arvokasta ja erilaiset näkemykset ovat tervetulleita. Psykologisesti turvallisessa yhteisössä uskalletaan nostaa vaikeat asiat esille rakentavaan keskusteluun.  

  • Esimies, miten esimiehenä rakennat psykologista turvallisuutta?  
  • Tiedätkö, mikä on tiimisi psykologisen turvallisuuden tila?   
  • Haluatko saada itsellesi lisää keinoja, joilla vahvistaa tiimisi psykologisen turvallisuuden kokemusta poikkeustilanteessa? 

Kenelle valmennus on tarkoitettu?   

  • Valmennus sopii kaikille esimies-ja johtotehtävissä toimiville, jotka kaipaavat työkaluja psykologisen turvallisuuden rakentamiseen omassa tiimissään 

Valmennuksen aikataulu: 

Järjestämme avoimen Luotsaa psykologista turvallisuutta- valmennuksen etävalmennuksena. Samansisältöinen valmennus toteutetaan kolmena eri ajankohtana. Valmennuksen kesto on kaksi tuntia.

Voit valita itsellesi sopivimman ajan seuraavista vaihtoehdoista:

  • ti 7.4. klo 9-11
  • ma 27.4. klo 14-16
  • ti 19.5. klo 9-11 

Lähetämme osallistujille linkin valmennusalustalle ennen valmennusta. 

Valmentajat:

Hanna Poskiparta

Anne Roine

 

Hinta : 190 €  + alv / hlö   

 

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta! 

 

Kysy lisää: 

Valmennusassistentti Sini Munukka (sini.munukka@novetos.fi).

Novetos-logo

Ilmoittaudu!