Vaikuttava johtaja -esimiesvalmennus

 

Tulossa syksyllä 2019.

Uudistuminen vai muutos? Kumpikaan ei ole koskaan helppo ratkaisu ja onnistunut muutos vaatii paljon. Tiimityöskentelyä pitäisi rikastaa ja haastavat tilanteet kääntää mahdollisuuksiksi. Fasilitointimenetelmillä ja innostavalla asenteella saavutat toki paljon, mutta on vielä muutakin. Haluat kasvaa valmentavaksi johtajaksi.

Valmennus koostuu neljästä erillisestä moduulista 

Avaimet onnistuneeseen muutokseen 24.-25.9.2019

Uudistuminen vai muutos? Mitä muutokseen sitoutuminen edellyttää? Miten sitoutetaan ihmiset uudistuneeseen ajattelutapaan? Mitä onnistuneeseen muutokseen tarvitaan?

Fasilitoimalla menestykseen 11.-12.11.2019 

Miten fasilitoinnilla voidaan rikastaa johtamista? Miten tiimiä osallistamalla voidaan tukea työyhteisötaitoja ja aikaansaavaa toimintakulttuuria? Miten ryhmänohjausmentelmiä voidaan hyödyntää innovoinnissa? 

Hankalat tilanteet oppimiskeinoiksi 28.-29.1.2020

Miten hankalat tilanteet käännetään mahdollisuuksiksi? Miten lisäämme organisaation oppimista erilaisten virheiden kautta? Mitä on hankalien tilanteiden etiikka?

Positiivisella haastamisella voittoon 24.-25.3.2020

Miten positiivista haastamista tehdään taitavasti arjen työssä? Miten tiimiä haastetaan vastuunottamiseen? Mikä on positiivisen haastamisen merkitys tavoitteiden saavuttamisessa?

Valmennuksen hinta: Moduulit 1-4 yksittäin 1 650 € tai kokonaisena pakettina 3 900 € 

Valmennuksessa mukana: Heikki Pajunen, Jan Holst, Eeva Pitkänen, Markus Pessi ja Hanna Poskiparta. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: heikki.pajunen@novetos.fi tai 040 552 4703. 

Novetos-logo

Haluan lisätietoa