Vaikuttava valmentaja -jatkovalmennus

Jatkoa siitä mihin viimeksi jäimme...

Tulossa syksyllä 2019.

Vaikuttava valmentaja -jatkovalmennuksen ajankohta on muuttunut. Jos olet jo ilmoittautunut, saat pian viestiä aiheesta. Klikkaa itsesi viereisen lomakkeen kautta tiedotuslistalle ja pysyt kärryillä uusista valmennuspäivistä.

Uudistuminen vai muutos? Kumpikaan ei ole koskaan helppo ratkaisu ja onnistunut muutos vaatii paljon. Tiimityöskentelyä pitäisi rikastaa ja haastavat tilanteet kääntää mahdollisuuksiksi. Fasilitointimenetelmillä ja innostavalla asenteella saavutat toki paljon, mutta on vielä muutakin. Hallitset jo valmentavan otteen perusteet ja nyt haluat jalostaa itsestäsi huippuvalmentajan yhdessä kanssamme.

Valmennus koostuu neljästä erillisestä moduulista 

Avaimet onnistuneeseen muutokseen

Uudistuminen vai muutos? Mitä muutokseen sitoutuminen edellyttää? Miten sitoutetaan ihmiset uudistuneeseen ajattelutapaan? Mitä onnistuneeseen muutokseen tarvitaan?

Fasilitoimalla menestykseen

Miten fasilitoinnilla voidaan rikastaa johtamista? Miten tiimiä osallistamalla voidaan tukea työyhteisötaitoja ja aikaansaavaa toimintakulttuuria? Miten ryhmänohjausmentelmiä voidaan hyödyntää innovoinnissa? 

Hankalat tilanteet oppimiskeinoiksi

Miten hankalat tilanteet käännetään mahdollisuuksiksi? Miten lisäämme organisaation oppimista erilaisten virheiden kautta? Mitä on hankalien tilanteiden etiikka?

Positiivisella haastamisella voittoon

Miten positiivista haastamista tehdään taitavasti arjen työssä? Miten tiimiä haastetaan vastuunottamiseen? Mikä on positiivisen haastamisen merkitys tavoitteiden saavuttamisessa?

Valmennuksen hinta: Moduulit 1-4 yksittäin 1 650 € tai kokonaisena pakettina 3 900 €

 

 

+ Bonusjaksona: Henkisen uudistumisen inkkaripiiri

Paremman kuuntelun ja pysähtymisen avulla, kykymme kuulla toisten ihmisten tärkeimmät pointit kasvaa. Näin saamme vuorovaikutuksesta tehokkaampaa, ja erilaiset turhat väärinkäsitykset vähenevät. Siten organisaation toiminta saadaan keskittymään ydintavoitteisiin, ja turha häly jää pois.

Bonusjakso järjestetään ylimääräisenä ja sen hinta on 1 650 €.

 

Valmennuksessa mukana: Heikki Pajunen, Jan Holst, Eeva Pitkänen, Markus Pessi ja Hanna Poskiparta. Lisäinfoa voit kysyä suoraan Heikiltä: heikki.pajunen@novetos.fi tai 040 552 4703. 

Novetos-logo

Haluan lisätietoa