Vaikuttava johtaja -valmennusohjelma

 

Tulossa syyskuussa 2019.

Uudistuminen ja muutos ovat arkipäivää. Helppoja ratkaisuja ei ole. Onnistuminen edellyttää yhteistyön rikastamista ja haastavien tilanteiden kääntämistä mahdollisuuksiksi. Tarvitaan valmentavan johtajan taitoja ja työkaluja.  

Kahdeksan päivää kestävä Vaikuttava johtaja -valmennusohjelma vie sinut monipuoliselle johtamisen uudistumismatkalle. Kehityt johtamisotteeltasi entistä valmentavammaksi ja vaikuttavammaksi ja saat monipuolisia keinoja toisten ihmisten potentiaalin esiintuomiseksi. Saat konkreettisia välineitä, jotka lisäävät jaettua johtajuutta ja ryhmäläistesi itsensä johtamisen taitoja.

Valmennus koostuu neljästä erillisestä moduulista 

1. moduuli: Uudistumalla onnistuneisiin muutoksiin 24.-25.9.2019

Opettelemme kohtaamaan ja johtamaan muutosta sekä sitoutumaan siihen onnistuneesti. Onko kyse ylipäätänsä uudistumisesta vai muutoksesta?

2. moduuli: Osallistamalla menestykseen 11.-12.11.2019 

Osallistamalla ja vastuunottamisen lisäämisellä voidaan johtaa tiimiä huippusuorituksiin. Fasilitoinnin keinoilla voi edesauttaa itseohjautuvuuden ja johtamisen onnistumista.

3. moduuli:  Eettisyydellä sitoutumisen vahvistamiseen 28.-29.1.2020

Pureudumme hankalista tilanteista oppimiseen ja eettisen johtamisen voimaan sitoutumisen vahvistamisessa.

4. moduuli: Positiivisella haastamisella voittoon 24.-25.3.2020

Kulttuuri, luovuus ja positiivinen haastaminen auttavat menestymään. Käymme läpi menestyksen avaintekijöitä: luovuutta, luottamusta ja haastamista.

Valmennuksen hinta 3 900 € + alv 

Valmennuksessa mukana: Heikki Pajunen, Jan Holst, Eeva Pitkänen, Markus Pessi, Karri Sunnarborg ja Hanna Poskiparta.

Valmennuksen esite 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Vastuuvalmentaja Heikki Pajunen (heikki.pajunen@novetos.fi tai 040 552 4703) tai valmennusassistentti Sini Munukka (sini.munukka@novetos.fi tai 09 682 9050).

Novetos-logo

Haluan lisätietoa